søndag 15. april 2012

En uke med snørr og hosting

Uka etter påske ble ei uke nesten blottet for trening. Etter langfredagens sykkeltur til Odalen i kaldt vær - og litt for lenge med svette klær på kroppen - kom forkjølelsen på besøk allerede påskeaften.

De første dagene syklet jeg lett på rulla, men deretter ble det fire dager helt uten trening, med mye hoste og dotter i øra. Først i dag våget jeg meg på rulla igjen; det ble en time før middag - og jeg følger opp med et par timer sykling til kampen LSK-VIF på TV senere i kveld.

Jeg er litt spent på de neste dagene og nye rolige joggeturer i terreng. Det er flere ting som tyder på at magen / bekkensmertene er i ferd med å avta... (?). Tirsdag skal jeg også til NIMI for å få vurdert de siste MR-bildene, og også ta en ny diskusjon mtp hælen. Når jeg fulgte Marit og de andre via web mens de løp TEC100miles denne helgen merket jeg at jeg savner løpskonkurransene veldig mye!!

Uansett håper jeg nå at jeg kommer inn i en periode med betydelig større treningsmengder igjen.

Trimturene siste uke var mest gåturer med Lilo. På bildet ser vi Lilo sammen med nevø Daniel - som har vært hos oss denne helgen.

1 kommentar:

Jannicke sa...

God Bedring, Olav :-)